Szybkie, proste, niezwykle puszyste ciacho, które doskonale smakuje nawet kolejnego dnia. Składniki blacha 23/33: jajka 4 szt. , cukier 1 szklanka, cukier waniliowy 16 g, olej 0,5 szklanki, mąka pszenna 240 g, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, soda 0,5 łyżeczki, cynamon 0,5 łyżeczki, rabarbar 500 g, cukier puder do posypania, Sposób przygotowania: Jajka ubić z cukrem zwykłym oraz z cukrem waniliowym przez 10 minut. Następnie powoli wlewać olej i miksować na średnich obrotach miksera. Mąkę, proszek d... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.