Pyszne, lekkie i nie za słodkie ciacho z pysznym kremem i musem truskawkowym. W przepisie możecie użyć mrożone truskawki. Składniki: biszkopt: jajka 4 szt, cukier 3/4 szklanki, mąka pszenna 3/4 szklanki, mąka ziemniaczana 1 łyżeczka, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, krem: śmietanka 36 % 500 ml, mascarpone 250 g, galaretka owocowa bezbarwna 1 szt, woda gorąca 1 szklanka, cukier puder 2-3 łyżki, mus truskawkowy: truskawki świeże lub mrożone 600 g, galaretka truskawkowa 2 szt, Dodatkowo: woda 1/4 szklanki,...
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.