Pyszny serniczek z karmelizowanymi gruszkami, na ciasteczkowym spodzie z polewą z białej czekolady. Składniki blaszka 23/33: spód: ciasteczka maślane digestive lub łakotki w polewie czekoladowej 320 g, masło roztopione 60 g, Karmelizowane gruszki: gruszki konferencja 8 szt, cukier brązowy 6 łyżek, masło 1,5 łyżki, cynamon 1,5 łyżeczki, Masa serowa: ser twarogowy dwukrotnie zmielony 1,5 kg, cukier 1,5 szklanki, śmietana 18% 1,5 szklanki, mąka pszenna 3 łyżki, jajka 6 szt, ganache z białej czekolady: czekolad... czytaj dalej...
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.