Najlepsze ciasto jakie kiedykolwiek jadłam z rabarbarem! Jestem szczęśliwa, że natknęłam się na ten przepis w internecie i na pewno zrobię go jeszcze nie raz. Mięciutkie i pachnące ciasto, owoce i pyszna kruszonka. Dodatkowo od siebie dodałam skórkę startą z pomarańczy oraz cukier waniliowy do rabarbaru. Składniki (blaszka 23/33): ciasto: mąka pszenna 500 g, cukier kryształ 250 g, jajka 3 szt, proszek do pieczenia 1,5 łyżeczki, maślanka 1 szklanka, olej 0,5 szklanki, skórka starta z połowy pomarańczy, ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.