Dlaczego warto jeść awokado
Dlaczego warto jeść awokado
Awokado jest owocem o bardzo specyficznym orzechowo-maślanym smaku. Zawiera mnóstwo cennych dla naszego zdrowia witamin i właściwości. Z awokado możemy przygotować wiele smacznych potraw zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Ja codziennie używam awokado do smarowania pieczywa, zamiast masła. Jeśli nie lubicie smaku awokado, to możecie dodać go do koktajlu. Nie wyczujecie wtedy smaku awokado, a konsystencja koktajlu będzie aksamitna i kremowa. Poza tym ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati
Autor
Patrycja Tyminska
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
awokado, pasty, pasta, koktajle, pieczywo, do pracy, tosty, tortilla
Inne przepisy z kulinarne odsłony pati
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję