Pyszne ciacho z musem z jeżyn z galaretką, do którego możecie wykorzystać mrożone jeżyny. Ciacho jest lekkie i nie za słodkie, a dodatkowo kusi swoim wyglądem :) Składniki blaszka 23/33: biszkopt: jajka 4 szt,, cukier 3/4 szklanki, mąka pszenna 3/4 szklanki, mąka ziemniaczana 1 łyżeczka, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, mus z jeżyn: jeżyny 700 g, galaretka truskawkowa 2 szt, cukier 3/4 szklanki, śmietankowa pianka: śmietanka 36% 500 ml, galaretka borówkowa 2 szt, cukier puder 2 szklanki, Dodatkowo: galaretka... czytaj dalej...
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.