Beef Chili with Lentils - Chili z wołowiną i soczewicą

Beef Chili with Lentils - Chili z wołowiną i soczewicą

Beef Chili with Lentils - Chili z wołowiną i soczewicą

Yesterday I posted Middle Eastern recipe and today I am posting sort of Mexican food recipe with some international influences. Today is such a miserable day in Ireland that this is perfect warming up food:-) For 5 portions you will need: 400 g stewing beef cut into pieces 1 big onion 3 cloves of garlic 1 red chili 2 peppers 1 courgette 700g passata 1 teaspoon of ground cumin salt and pepper fresh coriander leaves 1 cup of brown lentils 1 tablespoon of olive oil for frying Heat olive oil in a pot and add chopped... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna rozmowa

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.