Klasyczny sos holenderski na bazie żółtek i masła jest wprost stworzony do szparagów. Genialne! Sos holenderski świetnie pasuje też do innych warzyw i jajek. Wszystkie niezbędne składniki prawdopodobnie masz w lodówce. A więc, do dzieła! Przepis na sos holenderski Składniki: cztery żółtka, ćwierć kostki masła, sok z połówki cytryny, biały pieprz, sól. Zrób tak: masło rozpuść w rondelku. Żółtka roztrzep rózgą w misce. Teraz będziemy gotować na parze: w garnku zagotuj niewielką ilość wody, połóż na nim miskę z ż... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...