Mamy świetny przepis na łososia. Filet pieczony jest z masłem czosnkowym. Prosto i niesamowicie pysznie. Przepis na łososia pieczonego z masłem czosnkowym Składniki: Filet z łososia w jednym kawałku o wadze około 600-700 gramów (ze skórą lub bez), 1/3 kostki masła, 4 ząbki czosnku , kilka plasterków cytryny, sól, pieprz. Jak zrobić łososia pieczonego z masłem czosnkowym? Czosnek obierz, drobno posiekaj, oprósz solą, rozetrzyj przy pomocy krawędzi noża lub widelcem na pastę. Można zrobić to również w moździerzu. ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...