Wegetariańska wersja łazanek, w których zamiast pieczarek znajdziecie boczniaki. Wychodzą bardzo smaczne i naprawdę niczego nie będzie wam nich brakować. Przepis na łazanki wegetariańskie Składniki: Porcja domowego makaronu zrobionego według tego przepisu , następnie cienko rozwałkowanego i pokrojonego w dużą kostkę – lub 250 gramów gotowego makaronu łazanki, 400 gramów kapusty kiszonej, 200 gramów świeżych boczniaków, 2 cebule, olej, ziele angielskie, liście laurowe, sól, pieprz. Jak zrobić wegetariański... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...