Najczęściej jadana jest na śniadanie, my jednak lubimy ją o każdej porze dnia. Szakszuka to bliskowschodnie danie z pomidorów i jajek, które zrobiło karierę na całym świecie. Nic dziwnego, takie połączenie jest wyjątkowo pyszne. Przygotowaliśmy dla was przepis wideo krok po kroku: Artykuł Jak zrobić szakszukę? Przepis na słynne jajka w pomidorach. WIDEO pochodzi z serwisu Kulinarna Polska | Gotowanie i jedzenie . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...