Sezon na świeży bób w pełni. Tu nie ma miejsca na kombinacje, a do szczęścia naprawdę nie potrzeba wiele. Wystarczy podać go z masłem czosnkowym według naszego przepisu. Pyszne! Przepis na bób z masłem czosnkowym Składniki: pół kilograma świeżego bobu, ćwierć kostki masła, 2 ząbki czosnku, natka pietruszki, sól. Zrób tak: bób ugotuj w wodzie. Zajmuje to od 15 do 20 minut. Odcedź. Czosnek posiekaj, a następnie rozetrzyj na desce z odrobiną soli za pomocą noża na papkę. Natkę posiekaj. W garnku rozgrzej masło, gdy s... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...