Filet pod wiosenną pierzynką

Filet pod wiosenną pierzynką

Filet pod wiosenną pierzynką

  Filet pod wiosenną pierzynką Delikatne mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie pod pierzynką z nowalijek. Połączenie tych smaków, to prawdziwe dzieło kulinarne 8 porcji 50 minut czas przygotowania Składniki: • 1 podwójny filet z kurczaka • 1 cebula • ½ główki kapusty młodej • 1 marchew • 1 papryka czerwona • 3 ogórki konserwowe • 3 łyżki majonez • 3 łyżki ketchupu pikantnego • 15 dag sera żółtego • Sól • Pieprz • 1 łyżka przyprawy do kurczaka • Olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mięso myjemy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Chwila

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.