Pasta twarogowa z awokado (do kanapek lub warzyw)

Pasta twarogowa z awokado (do kanapek lub warzyw)

Pasta twarogowa z awokado (do kanapek lub warzyw)

Zdrowa, smaczna a przy tym niskokaloryczna pasta serowa z awokado doskonale sprawdzi się jako dodatek do pieczywa albo świeżych warzyw. Składniki - przybliżone proporcje  400 g gęstego jogurt greckiego lub białego sera albo labnehu (przepis na labneh) 1 awokado 1 pęczek drobno posiekanego szczypiorku opcjonalnie 1 pęczek posiekanej świeżej natki pietruszki 3-4 ząbki  czosnku  kilka kropli soku z cytryny lub limonki sól i pieprz dla smaku Przygotowanie Awokado przekroić na pół, usunąć pestkę, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.