Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, jogurtem i musztardą

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, jogurtem i musztardą

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, jogurtem i musztardą

Pasta jajeczna to doskonały pomysł na śniadanie. Można ją przygotować na setki sposobów i nigdy się nie znudzi. Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, jogurtem i musztardą ma jeszcze jedną zaletę - jest zdecydowanie mniej kaloryczna niż z dodatkiem majonezu.  Składniki - proporcje na dwie osoby 4 jajka ugotowane na twardo 1 pęczek szczypiorku 2 łyżki gęstego jogurtu 1 lub 2 łyżeczki ostrej musztardy opcjonalnie 1 łyżka majonezu (jeśli nie potraficie z niego zrezygnować) sól i pieprz do smaku Przygotowanie Jaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.