Papryka faszerowana mięsem i kaszą

Papryka faszerowana mięsem i kaszą

Papryka faszerowana mięsem i kaszą

Papryka faszerowana to świetny pomysł nie tylko na obiad, ale również kolację, którą możemy zabrać jako obiad na drugi dzień do pracy. Robi się je bardzo szybko i prosto. Zdrowi i sycący posiłek. Czas wykonania: 1 h Ilość porcji: 4 sztuki (4 porcje) Składniki: 4 papryki 400 g fileta z indyka lub kurczaka 100 g kaszy orkiszowej 1 puszkę lub 4 – 5 sztuk pomidorów 5 łyżek przecieru pomidorowego 1 łyżeczka oleju kokosowego 1 łyżeczka przyprawy do kurczaka 1 łyżeczka soli ½ łyżeczki oregano ½ łyżeczka pieprzu Cay... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Warto przeczytać

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.