Cukinia faszerowana to bardzo szybki, prosty i smaczny wiosenny wegetariański obiad lub dodatek do mięsa. Nie sądziłam, że z niczego wyjdzie coś tak pysznego Polecam serdecznie! A jeśli podoba Ci się ten przepis i chcesz więcej takich dań będę wdzięczna jeśli podzielisz się swą opinią w komentarzu Czas wykonania: 1 h Ilość porcji: 2 Składniki: 1 duża cukinia 2 pomidory 2 łyżki przecieru pomidorowego 50 g kaszy kuskus (1/4 szklanki) 100 g sera pleśniowego 15 g orzechów włoskich lub laskowych zioła, sól, pie... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.