Ukulałam te wege-klopsiki na mój pierwszy spływ kajakowy i muszę przyznać, że świetnie zniosły podróż samochodem, później kajakiem w plecaku przy dość ciepłej aurze na zewnątrz. Zachowały kształt i co najważniejsze smak! Złoto-brązowe kuli być może nie rozkochają Was w sobie samym wyglądem ale wystarczy ich spróbować, by przepaść bez reszty. Potwierdzają to zarówno wege-ludki, jak i Ci, którzy nie stronią od mięsnych przekąsek. Zwarta i jednocześnie całkiem soczysta masa teksturą nie odbiega od klasycznych ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)