Naleśniki ze szparagami pod miętowym beszamelem

Naleśniki ze szparagami pod miętowym beszamelem

Naleśniki ze szparagami pod miętowym beszamelem

Za oknem szaleje pierwsza wiosenna burza w sezonie. Bardzo je lubię, są jak huczne przywitanie wiosny, otwarcie ciepłych dni, na które wszyscy czekali z utęsknieniem przez zimowe miesiące i w końcu...życiodajnym chlustem na wszystko, co zielone i spragnione :) Czeka mnie wolny tydzień, w którym postanowiłam pochłonąć tę Zieloną Damę wszystkimi zmysłami zaczynając od długich porannych spacerów, poprzez zasiedzenie się na ławce podczas ptasiego koncertu i mrużenia oczu od słońca, aż po zaproszenie jej do kuch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, naleśnik, szparagi, sosy, sos beszamelowy, szynka, ciasto, obiad, kolacja

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana