Grzybowe szaleństwo trwa! Ja w tym roku na klasycznym grzybobraniu nie byłam ale udało mi się znaleźć kilka okazów przechadzając się skrajem lasu. Ach, jaki las jesienią jest piękny! Złoto-zielony, chrupiący pod stopami, szeleszczący nad głową i przepięknie pachnący ♥ Postanowiłam tym razem całą moją miłość do lasu zagnieść w grzybowych, kruchych ciasteczkach. W podstawie zmielone na puder suszone grzyby, odrobina gorzkiego kakao dla koloru i wzmocnienia wytrawnego smaku oraz uwielbiający się z grzybami parmezan. Oczy... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)