Witajcie po przerwie! Miałam ostatnio taki czas, że musiałam odpocząć od internetowej aktywności ale wraz z pierwszym porządnym śniegiem powróciły chęci i przyjemność z tworzenia :) Zapraszam zatem na kolejną odsłonę wykorzystania zakwasu chlebowego, tym razem pod postacią ekspresowych i przepysznie chrupiąchych krakersów! Odkąd zrobiłam je pierwszy raz, jakieś 3 tygodnie temu, stały się jedną z moich ulubionych przekąsek i od teraz przyrządzam je regularnie. Idealne do deski serów, hummusów i dipów, a także j... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)