Domowe paluszki rybne - super chrupiące!

Domowe paluszki rybne - super chrupiące!

Domowe paluszki rybne - super chrupiące!

Jakiś czas temu mój kolega przypominając sobie smaki dzieciństwa, wspomniał o paluszkach rybnych. Sam jest miłośnikiem pichcenia, a także koneserem dobrego jedzenia, o czym czasami pisze na portalu Street Food Polska . W każdym razie wspomniał wtedy, że jak sam robi takie paluszki, to panierka nie wychodzi tak mocno chrupiąca. To było dla mnie jak zastrzyk adrenaliny i małe wyzwanie ;) Po inspiracji u mistrza J. Olivera i własnej inwencji przedstawiam Wam pyszne i zdrowe paluszki rybne w domowej wersji z bardz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, łosoś, ogórki, mielone, sałatki, sałatka, ciasteczka, łosoś wędzony, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.