WIOSENNY MAKARON Z ZIELONYMI WARZYWAMI

WIOSENNY MAKARON Z ZIELONYMI WARZYWAMI

WIOSENNY MAKARON Z ZIELONYMI WARZYWAMI

Przepis na : obiad

Wiosna za oknem nareszcie widoczna. Niedługo tez Wielkanoc więc większość wieczorów spędzam w kuchni. Kolacja musiała więc być szybka i pyszna. Przygotowałam makaron z zielonymi warzywami czyli brokułami, groszkiem i cukinią. Składniki: 100 g makaronu Arc Pol spaghetti 10 szparagów zielonych 1/2 cukinii 1/2 szkl. zielonego groszku 100 g fety 4 cebulki dymki 1 szalotka 1 ząbek czosnku 5 łyżek oliwy sól pieprz 1 łyżka soku z cytryny koperek Makaron Arc Pol spaghetti ugotować al dente. Odciąć twarde końcówki ze szpa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.