SMAŻONE JAJKA NA TWARDO Z PANIERCE ORZECHOWO-SEROWEJ

SMAŻONE JAJKA NA TWARDO Z PANIERCE ORZECHOWO-SEROWEJ

SMAŻONE JAJKA NA TWARDO Z PANIERCE ORZECHOWO-SEROWEJ

Wielkanoc pachnie jajkami. Jajka na twardo z majonezem, faszerowane, w żurku lub terrinie. U nas na stole też pojawią się jajka podane w skorupce. Skorupka jest chrupiąca z nutą orzechowo-serową. Podane są one z sosem majonezowo-ketchupowym do którego wykorzystałam klasyczny majonez dekoracyjny Winiary 10 jajek 2 łyżki masła 2 łyżki koncentratu pomidorowego 5 łyżek startego żółtego sera 3 łyżki bułki tartej 2 łyżki posiekanych orzechów 1/2 szkl. ketchupu 1/2 szkl. mleka 1 łyżka Majonez Dekorazyjny Winiary sok z 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.