POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W CIEŚCIE FRANCUSKIM

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W CIEŚCIE FRANCUSKIM

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W CIEŚCIE FRANCUSKIM

Przepis na : obiad

Święta to nie tylko Wigilia. Po niej następują 2 kolejne dni świąt podczas których jemy odświętne obiady. Tym razem mam propozycje w postaci polędwiczki wieprzowej otulonej ciastem francuskim. Polędwiczka została zamarynowana musztardą i cebulą. Składniki: 2 polędwiczki 2 op. ciasta francuskiego 2 cebule 1 łyżka musztardy sarepskiej 1 łyżka musztardy rosyjskiej sól pieprz mieszanka ziół włoskich jajko olej do smażenia Polędwiczki umyć i osuszyć. Przyprawić solą, pieprzem oraz ulubionymi ziołami włoskimi. Zostawić na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.