DORADA FASZEROWANA MORELAMI I QUINOA

DORADA FASZEROWANA MORELAMI I QUINOA

DORADA FASZEROWANA MORELAMI I QUINOA

Lubicie ryby? Staram sie przygotowywać je aby mąż je polubił... bo On to prawdziwy mięsożerca. Ta ryba jednak bardzo przypadła mu do gustu :) 20 g quinoa czarnej 2 dorady 50 g suszonych moreli 1 cebula szczypta cynamonu gwiazdka anyzu szczypta ziół tajskich liść laurowy oliwa z oliwek 1 łyżka octu ryżowego pół łyżki pasty miso dashi pół łyżeczki pasty z czerwonej papryki sok z połowy cytryny oregano świeże tymianek świeży 25 ml wody sól pieprz Quinoa gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Rybę oczyszczamy, solimy, p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.