CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA

CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA

CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA

Wiosna kojarzy mi się z łąką i pierwszymi kwiatami. W oczekiwaniu na wiosnę zapraszam na ciasto pszczółka. Owoce mrożone HORTEX są idealne na czas kiedy nie ma jeszcze świeżych owoców na targu. Dzięki nim możemy przygotować desery pełne owoców. SPÓD CIASTA 1/4 kostki masła 3/4 szklanki mąki pszennej 3/4 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli 3 jajka MASA SEROWA: 500 g serka mascarpone 500 ml śmietanki 30% 1/2 szkl. cukru pudru 2 łyżki cukru waniliowego 10 truskawek 3 łyżki żelatyny 100 ml ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.