CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA NUTĄ MALIN

CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA NUTĄ MALIN

CIASTO PSZCZÓŁKA MAJA NUTĄ MALIN

Wiosna kojarzy mi się z łąką i pierwszymi kwiatami. W oczekiwaniu na wiosnę zapraszam na ciasto pszczółka. Masa serowa jest lekka i delikatna a maliny przełamują smak masy. Wierzch ciasta to lekka galaretka brzoskwiniowa wraz z owocami. Owoce nadają słodyczy ciastu. Owoce mrożone HORTEX są idealne na czas kiedy nie ma jeszcze świeżych owoców na targu. Dzięki nim możemy przygotować desery pełne owoców. SPÓD CIASTA 3/4 szklanki mąki pszennej 1/4 kostki masła 3/4 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia szcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.