ROGALIKI DROŻDŻOWE (TOPIONE)

ROGALIKI DROŻDŻOWE (TOPIONE)

ROGALIKI DROŻDŻOWE (TOPIONE)

Do ciasto drożdżowego, chyba nie trzeba nikogo namawiać :) Wszyscy wiedzą, że najlepiej smakuje jeszcze ciepłe w towarzystwie szklanki mleka. Może niektórzy z Was, nie mają odwagi się za nie własnoręcznie zabrać, bo niby jest trudne do wykonania, ale... nic bardziej mylnego. Też tak myślałam, lecz się przełamałam i teraz, kombinuję z nim na różne sposoby. Dziś zapraszam na pyszne, rogaliki z ciasta "topionego". SKŁADNIKI: na 16 sztuk 250 g mąki pszennej 100 g masła 15 g świeżych drożdży 10 g cukru 10 g mle... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.