ŁOSOŚ Z PIECA Z MASŁEM ZIOŁOWYM I TYMIANKIEM

ŁOSOŚ Z PIECA Z MASŁEM ZIOŁOWYM I TYMIANKIEM

ŁOSOŚ Z PIECA Z MASŁEM ZIOŁOWYM I TYMIANKIEM

 Zabiegany poniedziałek. Oby nie zapowiadał, zabieganego tygodnia. Z racji braku czasu na dłuższe stanie przy garach, na stół wjechał dzisiaj Łosoś z pieca. Pyszne i soczyste mięsko z nutą tymianku. Mniam... SKŁADNIKI: 250 g świeżego łososia (filet) przyprawa do ryby masełko ziołowe (przepis znajdziesz  tutaj ) kilka gałązek świeżego tymianku A jak to zrobić: Łososia umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć przyprawą do ryby. Na wierzchu ułożyć wiórki masełka ziołowego i świeże gałązki tymian... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.