CHRZANOWA PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI

CHRZANOWA PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI

CHRZANOWA PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI

Na śniadanie najczęściej jem kanapki. Często przygotowuje więc różnego rodzaju pasty do nich. Pasta z makreli, to jedna z moich ulubionych. Dzisiaj wzbogacona chrzanową nutą, stanowiła moje pyszne śniadanie. SKŁADNIKI: 1 mała wędzona makrela 2 ogórki korniszony 2 łyżki posiekanego szczypiorku 1 łyżeczka tartego chrzanu kilka kropel soku z cytryny 1 łyżka majonezu sól  pieprz A jak to zrobić: Makrelę obrać od ości i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki i pozostałe składniki. Doprawi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.