Schab duszony w sosie własnym. Aromatyczny, kruchy, pyszny...

Schab duszony w sosie własnym. Aromatyczny, kruchy, pyszny...

Schab duszony w sosie własnym. Aromatyczny, kruchy, pyszny...

Dzisiaj mam dla Was przepis na danie obiadowe. Pytacie mnie często co zrobić żeby mięso w sosie było i kruche i miękkie. I żeby było smaczne. Postanowiłam zrobić takie właśnie danie mięsne, żeby sprostać wszystkim wymogom. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do smaku. Zapewniam, że mięso jest i miękkie i kruche (nie potrzeba nawet noża) i smaczne. Przekonajcie się. Składniki: 1 kg schabu wieprzowego 2 cebule 2 - 3 ząbki czosnku ½ łyżeczki rozmarynu ½ łyżeczki tymianku ½ łyżeczki mielonej papryki wędzonej ¼ łyże... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.