Polskie spaghetti BOLOGNESE

Polskie spaghetti BOLOGNESE

Polskie spaghetti BOLOGNESE

Przepis na : obiad

Polskie wydanie, jednej z najbardziej popularnych potraw!. Do znudzenia partaczone w polskich lokalach, udające włoskie a tak naprawdę wystarczy parę drobnych zmian by zrobić własną polską odsłonę której nikt się nie powstydzi!. Wyrzucamy z popularnego przepisu byle jakie mielone mięso wieprzowe, oregano, włoskie sery czy włoszczyznę. Będzie mielone mięso indycze dobrej jakości, dużo cebulki, czosnku, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek, lubczyk, twaróg i świeża melisa. Zapraszam! Dla 3-4 osób Czas przygo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

Tobiasz GacekTobiasz Gacek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

proste i szybkie przepisy, zdrowe przepisy, zdrowe, mielone, mięso, proste ciasto, ciekawe przepisy, twaróg, mięso mielone, makarony, makaron, czosnek, prosty deser, mus, deser, proste i szybkie ciasto, koktajle, desery, ciasto, sałatka, sałatki, spaghetti, cebula, ser, zupa pomidorowa, sos mięsny, sosy, szybki ciasto, szybkie ciasto, obiad

Inne przepisy z Kuchnia PROzdrowotna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.