Tajskie zielone curry (Thai Green Curry)
Tajskie zielone curry (Thai Green Curry)
Każdy, kto kocha kuchnię azjatycką musi spróbować tajskiego curry obojętnie czy czerwonego, czy żółtego, czy też zielonego. Ja do tej pory jadłam zielone tylko w knajpkach. Ponieważ bardzo mi smakowało, zrobiłam w domu. Przyznam, że pierwszy raz kupiłam zieloną pastę curry w sklepie, ale tak naprawdę tylko po to, żeby zobaczyć skład, konsystencję i smak. Zrobiłam najpierw curry z gotowej pasty, a to na zdjęciach powstało j... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Prezydentowej
Autor
Prezydentowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, pasta, curry, sosy, sok, kalafiorem, kokosowe, mielone, kalafior, cukinia, mięso, por , imbir, słoik, pierś, piersi, pierś kurczaka, ryż, kurczak, pierś z kurczaka, kuchnia tajska, kurczak curry, pasta z kurczaka, sos do kurczaka, sos do mielonego , kurczak po tajsku, sos do ryżu, ryż smażony, kurczak z czosnkiem, gotowany kurczak
Inne przepisy z Kuchnia Prezydentowej
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję