
Przepis na : kolacja
To jest jedno z ulubionych dań w naszej rodzinie. Polecam bardzo jest pyszne. Przygotowanie grzybów – grzyby umyć i pokroić w plasterki, Cebulę obrać i pokroić drobno. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulkę i smażyć aż cebulka lekko zmieni kolor. Następnie dodać grzyby i smażyć aż woda z grzybów wyparuje. Doprawić solą i pieprzem, wlać śmietanę i podgrzewać aż nadmiar płynu wyparuje. Wsypać posiekany koperek, wymieszać. Zdjąć z ognia i przestudzić. Przygotowanie piersi kurzych – piersi ku... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl