Przepis na : obiad
Polecam, łatwy i pyszny obiadek. Polędwiczki oczyścić, obciąć tłuszczyk. Pokroić mięsko na plasterki o grubości 1- 1,5 cm. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą, ziołami toskańskimi i zmielonymi suszonymi pomidorami. . Lekko ubić mięso,( pięścią). Na patelni rozgrzać masło i obsmażyć polędwiczki z obydwu stron na złoty kolor. Smażyć na dużym ogniu, nie smażyć długo. Zdjąć mięso z patelni i rozłożyć na dnie żaroodpornego naczynia. Na patelnię w rzucić cebulkę pokrojoną w piórka, smażyć aż straci kolor s... czytaj dalej...
Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl