Przepis na : obiad
Mój dzisiejszy obiad dla moich wspaniałych gości. Cieszyłam się że im smakowało. To zawsze ryzyko jak próbuje coś nowego. Jestem ryzykantka Płaty schabu rozbić, można pokroić na mniejsze kawałki. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą. Obsypać kurkumą. Dno naczynia lekko posmarować masłem i położyć płaty mięsa. Pieczarki umyć i pokroić w grubsze plasterki. Rozłożyć na mięsie. Lekko obsypać solą. Śmietanę rozmieszać razem z serkiem natką pietruszki. Polać tym nim mięso i grzyby. Piekarnik nagrzać do ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl