Schab gotowany w mleku, później podany galarecie, najlepszy

Schab gotowany w mleku, później podany galarecie, najlepszy

Schab gotowany w mleku, później podany galarecie, najlepszy

Przepis na : kolacja

Polecam taki schab, jest delikatny i pyszny. Można go przygotować wcześniej i będzie sobie czekał w lodówce na gości. Przygotowanie marynaty do schabu – wszystkie składniki wrzucić do moździerza i dokładnie utrzeć. Mięso umyć i osuszyć, następnie natrzeć marynatą. Zawinąć mięso dokładnie folią spożywczą i wstawić do lodówki na co najmniej 12 godzin. Schab przejdzie przyprawami i nie będzie nudny w smaku Schab wyjąć z lodówki, odwinąć z folii. Na patelnię wlać trochę oleju, mocno rozgrzać. Obsmażyć schab ze wsz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schab, mięso, schab gotowany, wielkanoc, boże narodzenie, sylwester, kolacja, dania mięsne, przetwory, wieprzowina, świąteczne przepisy, świąteczne, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.