Papryka faszerowana mięsem mielonym

Papryka faszerowana mięsem mielonym

Papryka faszerowana mięsem mielonym

Przepis na : kolacja

Bardzo smaczna kombinacja mięsa, warzyw i sera. Papryki umyć odciąć część papryki, wyciąć błonki i nasionka. Położyć papryczki w żaroodpornym naczyniu. Przygotowanie nadzienia – odcięte części papryk i cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej i wrzucić pokrojoną cebulkę, smażyć aż cebula straci kolor surowizny. Dodać papryki, pokrojone drobno pieczarki i smażyć aż cała woda z grzybów wyparuje. Dodać mięso mielone, doprawić solą, pieprzem, papryką słodką, majerankiem, chilli. Smażyć tylko do mo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mielone, mięso, sosy, mięso mielone, sos pomidorowy, grzyby, ziemniaki, papryka faszerowana, pieczarki, zupa pomidorowa, pieczeń z mięsa mielonego, sylwester, wieprzowina, dania mięsne, kolacja, obiad, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki, pieczarki w sosie, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczarki do obiadu, sos mięsny, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.