Przepis na : obiad
Na ten pomysł wpadłyśmy z moją synową. Obiad wyszedł bardzo dobry, wszystkim smakowało. Podaję dwa sposoby wykonania. Obydwa są super. Ja kupiłam już pałki kurze bez kości. Gdybyście takich nie dostali to trzeba kości usunąć. Mięso rozbić tłuczkiem na płaski płat mięsa. Następnie doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą, ziłami. Gruszkę obrać i pokroić w grube plastry. Na każdym płacie mięsa położyć gruszkę i kawałek sera. Dokładnie zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką przed rozwinięciem. Roladki włożyć... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl