Pałki kurze faszerowane grzybami.

Pałki kurze faszerowane grzybami.

Pałki kurze faszerowane grzybami.

Przepis na : kolacja

Zrobiłam to danie na urodziny mojego wnuczka. Danie super, łatwo się je serwuje i odgrzewa. Było bardzo dobre. Tutaj potrzebne nam będą pałki kurze bez kości, teraz już można takie kupić. Jeśli nie dostaniecie to kupcie te większe części od pałki i delikatnie wyciąć kość. To nie jest trudne. Pałki kurze rozbić jak kotlety. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą oraz oregano. Przygotowanie grzybów – cebulę obrać i posiekać drobno, pieczarki pokroić w plasterki. na patelni rozgrzać odrobinę ole... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, zrazy, roladki, grzyby, boczek, kurczak, zupa pomidorowa, sos do kurczaka, mięso, sosy, kotlet, kotlety, papryka, sos pomidorowy, dania mięsne, boże narodzenie, sylwester, drobiowe, kolacja, obiad, wielkanoc, pałki kurczaka, kurczak z pieczarkami, pieczarki w sosie, kurczak z boczkiem, kurczak wędzony , potrawy z kurczaka, pieczarki do obiadu, dania z kurczakiem, sos mięsny

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.