Naleśniki z klopsikami, warzywami i awokado

Naleśniki z klopsikami, warzywami i awokado

Naleśniki z klopsikami, warzywami i awokado

Przepis na : kolacja

To jest pomysł na wykorzystanie klopsów. czasami zrobimy za dużo i nie chcemy kolejny dzień jeść z ziemniakami. Fajny pomysł na kolację lub lunch do pracy. Klopsy smażone z poprzedniego dnia. Jeśli nie macie klopsów z poprzedniego dnia to usmażcie świeże. Wszystkie składniki na klopsy wymieszać razem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Uformować klopsy. Smażyć na patelni z odrobiną oleju. Smażyć około 2-3 minut z jednej strony i 2-3 minut z drugiej strony. Klopsy muszą się przesmażyć i nabrać koloru. Przygotowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

klopsy, naleśnik, awokado, pasty, pasta, ciasto, mielone, kolacja, ogórki, śniadania, sałata, sałatka, ziemniaki, sałatki, chilli, mięso, wieprzowina, obiad, naleśniki, tortilla, drugie danie, awokado sałatka, ciasta z masa, mięso mielone, smaczna sałatka, pomysł na obiad, naleśniki z warzywami, ziemniaki na obiad, warzywa na patelnie, ciasto na naleśniki

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.