Biszkopt domowy jako doskonała baza do tortów i innych ciast z kremem, czyli wstęp do urodzinowego tortu Maksia

Biszkopt domowy jako doskonała baza do tortów i innych ciast z kremem, czyli wstęp do urodzinowego tortu Maksia

Biszkopt domowy jako doskonała baza do tortów i innych ciast z kremem, czyli wstęp do urodzinowego tortu Maksia

Przepis na : deser

Znowu dopadło nas przeziębienie. Wszystkich po kolei. Najpierw pochorowałam się ja, potem Mąż. Wczoraj wieczorem "dołączył" do nas Syn. Nie będę się powtarzać co to dla nas oznacza bo odkąd prowadzę bloga kilka przeziębień Dwulatka już przeszliśmy. W każdym razie Ci co czytają wiedzą, że w mojej kuchni zawsze owocuje to jakimiś kulinarnymi oczywistościami lub nowościami ;). Tym razem zaczęło się od mojego przeziębienia, a jak to przy przeziębieniu - straciłam smak i tym samym chęć do gotowania. Uznałam więc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia po mojemu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.