Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

 Czasem chce się wziąć coś na ząb ale za bardzo nie wie się co. Jako przekąskę robię wtedy paszteciki - wykonuje się je dość szybko - zwłaszcza jak się ma nadmiar farszu. Tym razem zrobiłam farsz specjalnie do tej potrawy z uwagi na fakt, że moja rodzina bardzo ją lubi.  Ten rodzaj pasztecików idealnie nadaje się do czerwonego barszczu, jako przekąska do napoi, które zwyczajowo pija się wieczorami , lub przynajmniej po 17.00;). Hit wszystkich imprez - u mnie królują dość często ( lubię zmieniać m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pełna Emocji

Autor

Bilcia

Kuchnia jest miejscem gdzie rodzą się, wybuchają, wygaszają i umierają emocje. W mojej kuchni doświadczysz terapeutycznego działania gotowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, paszteciki, ciasto, pieczarki, przekąska, mielone, kapusta kiszona, ciasto francuskie, barszcz czerwony, barszcz, przekąski, paszteciki z kapustą, szybkie ciasto

Inne przepisy z Kuchnia Pełna Emocji

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.