Kotlety z kapusty pekińskiej, szpinaku i pieczarek

Kotlety z kapusty pekińskiej, szpinaku i pieczarek

Kotlety z kapusty pekińskiej, szpinaku i pieczarek

Przepis na : obiad

 Kolejny przepis na danie w stylu sero-waste. U mnie w domu nic się nie marnuje. Po zrobieniu surówki z kapusty pekińskiej zostało mi trochę tej białej części. Połączyłam to z resztką produktów, które znalazłam w lodówce i tak powstały pyszne kotlety. Z podanych składników wyszło mi 8 kotletów. Uwaga! - bardzo szybko znikają :) Składniki: - część biała z kapusty pekińskiej - ja miałam z takiej średniej główki - 50 g świeżego szpinaku typu baby - 100 g pieczarek - 30 g sera zółtego - 2 jajka - bułka ta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pełna Emocji

Autor

Bilcia

Kuchnia jest miejscem gdzie rodzą się, wybuchają, wygaszają i umierają emocje. W mojej kuchni doświadczysz terapeutycznego działania gotowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, kapustą, kapusta pekińska, bułki, szpinak, pieczarki, kotlety, surówka, obiad

Inne przepisy z Kuchnia Pełna Emocji

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.