ZAPIEKANE MIĘSNE KULKI Z WARZYWAMI POD CZONSKOWYM BESZAMELEM
ZAPIEKANE MIĘSNE KULKI Z WARZYWAMI POD CZONSKOWYM BESZAMELEM
Bardzo aromatyczne danie. Tak smaczne, że zrobiłam milion zdjęć i nie wiedziałam, które wybrać. Mięsne kulki są idealnie doprawione. Dodatek warzyw stanowi bardzo ważną sprawę, ponieważ staram się jak najwięcej "wciskać"je do dań codziennego menu. Beszamel przypieczony, chrupiący i złocisty oblepia kulki i warzywka, przez co danie jest smaczniejsze i aromatyczniejsze. Składniki: Mięsne kulki: mięso mielone wieprzowe ok. 700 gram jajko 1 szt. bułka tarta 3 łyżki sól 1 płaska łyżka czosnek 2 ząbki cebu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes
Autor
Paulina Ż.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, mięso, mielone, groszek, brokuły, brokuł, bułki, pieczarki, mięso mielone, sosy, marchewka, dania mięsne, mielone z warzywami, brokuł z jajkiem, mielone pieczarki, pieczarki w sosie, bez pieczenia, warzywa na patelnie, sos mięsny, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Kuchnia Paulettes
Dodaj komentarz