ZAPIEKANE MIĘSNE KULKI Z WARZYWAMI POD CZONSKOWYM BESZAMELEM

ZAPIEKANE MIĘSNE KULKI Z WARZYWAMI POD CZONSKOWYM BESZAMELEM

ZAPIEKANE MIĘSNE KULKI Z WARZYWAMI POD CZONSKOWYM BESZAMELEM

Bardzo aromatyczne danie. Tak smaczne, że zrobiłam milion zdjęć i nie wiedziałam, które wybrać.  Mięsne kulki są idealnie doprawione. Dodatek warzyw stanowi bardzo ważną sprawę, ponieważ staram się jak najwięcej "wciskać"je do dań codziennego menu. Beszamel przypieczony, chrupiący i złocisty oblepia kulki i warzywka, przez co danie jest smaczniejsze i aromatyczniejsze.  Składniki: Mięsne kulki: mięso mielone wieprzowe ok. 700 gram jajko 1 szt. bułka tarta 3 łyżki sól 1 płaska łyżka czosnek 2 ząbki cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Autor

Paulina Ż.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mięso, mielone, groszek, brokuły, brokuł, bułki, pieczarki, mięso mielone, sosy, marchewka, dania mięsne, mielone z warzywami, brokuł z jajkiem, mielone pieczarki, pieczarki w sosie, bez pieczenia, warzywa na patelnie, sos mięsny, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Kuchnia Paulettes

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.