Tarta z karmelizowaną cebulą i fetą na cieście francuskim
Tarta z karmelizowaną cebulą i fetą na cieście francuskim
Przepis na : obiad
Tarta z karmelizowaną cebulą i fetą na cieście francuskim To pyszne i proste danie, które przydaje się na wszelkie imprezy. Tarta z karmelizowaną cebulą i fetą Tartę przygotowuje się bardzo szybko, trochę więcej czasu potrzebujemy na przygotowanie karmelizowanej cebuli. Karmelizowaną cebulę możemy wykorzystać również jako dodatek do wędlin, kanapek czy jako dodatek na ciepło do pieczonego mięsa. Przygotowuje się ją szybko i prosto, to zaczynamy. Tarta z karmelizowaną cebulą i fetą 1 ciasto francuski... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia na wzgórzu
Autor
ulcik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, feta, ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, mielone, impreza, mięsa pieczone, mięso, kanapki, obiad, przystawki, tanie ciasto, tani obiad, szybkie ciasto, ciasto na zimno, proste i szybkie ciasto, mięso mielone, szybki obiad, obiad na szybko
Inne przepisy z Kuchnia na wzgórzu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję