Przepis na : kolacja
Sałatka z pieczonym burakiem czerwonym, fetą i rukolą, to prosty w przygotowaniu przepis nie tylko dla entuzjastów czerwonego buraka. Ta sałatka to połączenie lekko słodkiego, ziemistego smaku buraka, kremowej fety oraz chrupiących nasion słonecznika. Wszystkie składniki łączy cytrynowy sos winegret. Sałatka z pieczonych buraków, to idealna propozycja na lekką przystawkę, ale też pyszny dodatek do obiadu lub grilla. Najlepsze sałatki z buraków są proste i wymagają tylko kilku składników. Nie warto jednak iść na... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.