Ryba w galarecie

Ryba w galarecie

Ryba w galarecie, to klasyka świątecznego stołu. Tradycyjny przepis na Wigilię, który pojawia się co roku w naszych domach. Dziś proponujemy nasz sprawdzony przepis na pstrąga w aromatycznej galarecie. Ryba nie wymaga długiego i żmudnego szykow ania. Gotuje się wywar z włoszczyzny, w którym na kilkanaście minut zanurzamy rybę. Następnie rybę wyławiamy, wywar przecedzamy, dodajemy żelatynę i zalewamy ułożonego na półmisku pstrąga. Do dekoracji możemy dodać pokrojone warzywa oraz natkę pietruszki. Prosto, szybko ...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Autor

Rafał RafałRafał Rafał

Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, pstrag, grzyby, śledź, brokuły, sałatka, sałatki, łosoś, pieczarki, kolacja, sałatka śledziowa, rosół, brokuł, przekąski, sosy, dorsz, galaretka, mięso, ryba po grecku, sałatka warstwowa, sałatka ze śledziem, sałatka z brokułami, sałatka z selerem

Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.