Sprawdzony, domowy przepis na kruche paszteciki z pieczarkami i kapustą kiszoną, idealne do barszczu czerwonego i na kolację wigilijną . Te chrupiące z zewnątrz i mięciutkie w środku mini bułeczki przygotowuje się z kruchego ciasta oraz prostego farszu z podsmażonych grzybów i kapusty. Są bez wątpienia jednym z ulubionych wypieków na Święta i wciąż cieszą się niesłabnącą popularnością. I chociaż najlepsze są w wersji na ciepło, to nigdy nie odmówisz ich skosztowania również w temperaturze pokojowej. W przec... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.